10 redenen om te stoppen met suiker

Heb jij ook vaak of continue zoete trek? Ben je moe en heb je weinig energie? Heb jij vaak darmklachten?Sluipen stiekem de kilo’s eraan en voel jij je niet lekker in je vel? Een tijdje geleden had ik last van deze klachten. Ik ben gaan minderen met suikers uit bewerkte producten en wat merk ik een verschil. Dit wil ik natuurlijk met jullie delen, daarom vertel ik je vandaag 10 redenen om te stoppen met suiker. Ik deel mijn persoonlijke ervaring, lees je mee?

10 redenen om te stoppen met suiker
1. ik barst van de energie en voel me fitter
2. ik zit lekkerder en happy in mijn vel
3. heb geen opgeblazen gevoel meer
4. ik heb een goede en regelmatige stoelgang
5. ik blijf op gewicht, ben compleet in balans
6. ik merk dat mijn huid veel beter is
7. mijn hele smaak verandert, ik vind bewerkte producten veel te zoet
8. ik eet bijna alleen nog maar volwaardige producten dus leef veel gezonder
9. ik slaap veel beter
10. ik ben  allerlei nieuwe recepten aan het uitproberen om bewerkte suikers te vervangen

Natuurlijk geniet ik af en toe ook nog van iets lekkers, daarom hanteer ik de 80/20 regel. 80% suikervrij en 20% genieten van iets lekkers. Dit kan ook iets zonder bewerkte suikers zijn natuurlijk, ik ben gek op bakken en voeg dan natuurlijke suikers toe.

Het kan zijn dat je onopgemerkt allerlei klachten hebt door het eten van teveel bewerkte suikers. Je lichaam heeft uiteraard wel suikers nodig, maar geen bewerkte suikers. Ik ben aan de slag gegaan met suikervrij en koolhydraatarm eten, dit is simpel en superlekker. Ik ben niet minder gaan eten, maar anders.

Foodilove minder suiker challenge
Wil jij dit ook? Elke maandag start de Foodilove minder suiker en deze duurt 4 weken. Ik leer je op een snelle en simpele manier minder suiker te eten (klik op de link voor meer info).

Dus start met het minderen van deze bewerkte producten en zorg goed voor jezelf. Want ik wil ook dat jij de gezondste en gelukkigste versie van jezelf wordt! Liefs Marleen.

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven