Mijn 5 favo post-workout snacks!

Vandaag deel ik met jullie mijn 5 favo post-workout snacks! Na mijn training neem ik altijd een eiwitshake gevolgd door een koolhydraatrijke snack of maaltijd. Dit om mijn energiereserves weer aan te vullen zodat ik de rest van de dag lekker kan knallen! En stiekem ook omdat ik altijd mega veel zin heb in iets lekkers na een zware training.

Mijn 5 favo post-workout snacks!

1. volkoren crackers met pindapasta, plakjes banaan en hennepzaad

Mijn 5 favo post workout snacks

2. homemade ontbijtkoek, zo lekker met een laagje boter!

Homemade ontbijtkoek

3. rijstwafels met hüttenkäse, rood fruit en cacao nibs

Mijn 5 favo post workout snack 1

4. deze energie repen maak je super makkelijk zelf, zodat je na je training een lekkere kh en vezelrijke snack hebt.

Homemade energie repen

5. deze ontbijt smoothie is ook heerlijk voor na je workout, voeg dan wat extra eiwitpoeder toe.

Ontbijtsmoothie met havermout en aardbeien

Wat is jouw favoriete post workout snack? Laat je een reactie achter, vind ik super leuk!

Enjoy!

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven