5 tips om nóg lekkerder in je vel te komen zitten

Yesss! Mijn gloednieuwe e-book ‘Nooit meer op dieet’ is uit. En eindelijk kan ik het met je delen! 

De afgelopen weken heb ik achter de schermen samen met mijn team keihard gewerkt om iets te maken waar ik zo enorm enthousiast over ben. En nu is the word out: het meest waardevolle e-book wat ik ooit heb geschreven is nu beschikbaar voor jou.

Waarom dit e-book? Tijdens de gesprekken die ik met moeders heb is het eerste wat ze noemen: Marleen, ik wil afvallen. En dat snap ik. Want ik weet zelf als geen ander hoe het voelt om niet lekker in je vel te zitten. En teveel gewicht mee te dragen. Elke keer als je in de spiegel kijkt wil je het liefst wegkijken. Je bent jezelf niet en voelt je onzeker. 

Mijn grootste inzicht in de strijd met de kilo’s was wel dat er iets anders onder zat. Het afvallen was niet het hoofddoel, maar eigenlijk een gevolg.
Dat wat ik eigenlijk wilde was écht lekker en goed in mijn vel zitten. Mijzelf energiek voelen. En niet…nee nooit meer op dieet wilde. Ik wilde gewoon kunnen eten zonder schuldgevoel te hebben of het idee dat ik ‘zondigde’. En daarna toch alles al verpest was.

Omdat ik in 2021 meer dan 10.000 moeders wil helpen om zich ook energiek en lekker in hun vel te voelen ben ik in de pen geklommen. Door het lezen van mijn nieuwe e-book kun jij ook een switch in je mindset maken en hoef je nooit meer op dieet. Zo simpel? Ja, echt. Zo simpel.

De komende weken neem ik je mee in de 7 stappen die ik heb gezet om dit te bereiken. 

Stap 1 dromen en doelen

Wie ben ik? En wat wil ik nou eigenlijk? Ik kan me voorstellen dat je een beetje een pickwick-theezakjes-labeltjes-gevoel krijgt van dit soort vragen, en toch spreek ik uit ervaring als ik zeg dat het helemaal geen kwaad kan om hier soms even voor te gaan zitten. Sterker nog, ik durf te wedden dat het verzinnen van de antwoorden voor veel moeders een grotere uitdaging is dan ze zelf hadden gedacht.

TOEDELOE-LIJSTJE
Ga eens na: neem jij wel eens de tijd om bij dit soort dingen stil te staan? Gewoon een beetje voor je uit te gaan zitten staren, en te zien wat er komt? Of laat jij je, net zoals het grootste deel van de mensen, leven door de waan van de dag en ben je blij als je ’s avonds weer op de bank kan ploffen na alles wat je die dag op je to-do lijstje had staan?

Kleine tip: maak van je to-do lijstje eens een ‘toedeloe’-lijstje en word even stil. Al is het maar vijf minuutjes. Staar eens uit het raam. Of in de vlam van een kaars. Ga desnoods op de plee zitten, als dat maakt dat je eventjes níet naar je telefoon of je computer grijpt.

GELUK
Je hebt mijn e-book gedownload. Good for you! Dat sowieso. En dan? Wat wil je nu? Wat wil je bereiken? Gaat het je om dat getal op die weegschaal? Om die overtollige kilootjes die maar steeds zo hardnekkig op je heupen of rond je onderbuik geplakt blijven zitten?
Smacht je naar het moment dat je dat ene jurkje (weer) aan kan? Of zou je eindelijk eens van dat opgeblazen gevoel af willen? Meer energie? Of écht weer eens lekker in je vel zitten?
En, ook zo’n breinbreker: wat betekent geluk eigenlijk voor jou? En wanneer ben jij goed genoeg?

Laat mij je alvast een klein handje helpen met deze 5 tips om nóg lekkerder in je vel te komen zitten: 

1. Plan droomdagen in. Kies een inspirerende plekje om te werken, lekker te lunchen en te relaxen. En denk eens rustig na over je dromen en doelen.

2. Hou op met jezelf gek te maken door alleen maar focussen op dat getal op de weegschaal, want: wat zegt dat getal nou eigenlijk? Dat getal is zo veranderlijk als een vrouw-in-hormonale-toestand, want het kan veranderen per dag. Dat getal heeft niets, maar dan ook niets, met jouw vetpercentage te maken. Gelukstip: vul een bloempot met mooie vrolijke plantjes en gebruik je weegschaal als onderzetter.

3. Trap niet in valse marketingbeloftes. We kennen allemaal de tell-sell reclames nog wel, waarin veel te blije mannen in een slecht nagesynchroniseerd Nederlands beloftes deden van strakgespannen buikspieren en bilpartijen zó hard dat je er je bierflesje mee kon openen, als je tenminste voor veel te veel geld hun schimmige apparaten kocht. En wat was daarvan waar? Niets hè? I rest my case.

4. Wees lief voor jezelf. Koop zo nu en dan eens een leuk nieuw shirtje of een mooie ketting en geef jezelf liever schouderklopjes dan afstraffingen, want daar wordt niemand vrolijk van. 

5. Hier, een opdracht voor je, om je bewustwordingsproces een beetje te kickstarten. Noteer eens wat je eet, hoeveel en hoe vaak je beweegt. Breng voor jezelf, rauw en eerlijk, in kaart wat je nu al gemakkelijk zou kunnen veranderen. Drink je bijvoorbeeld genoeg water? Eet je regelmatig? En wat voor keuzes maak je?

Als je dit lastig vindt, of niet goed weet waar je moet beginnen, dan heb ik iets tofs voor je. As woensdag gaat mijn GLOEDNIEUWE 7 daagse kickstart challenge van start. Dit is de challenge waarin jij als ambitieuze moeder in 7 dagen de tools krijgt die je nodig hebt om dé start te maken naar een gezonde en gelukkige leefstijl.

>>> Klik hier voor alle info en om je aan te melden

Kort samengevat:

1. Plan droomdagen in
2. Hou op met jezelf gek te maken
3. Trap niet in valse marketingbeloftes
4. Wees lief voor jezelf
5. Kickstart je bewustwordingsproces

Nu ben ik benieuwd:

Met welke van deze 5 tips ga jij aan de slag om nóg lekkerder in je vel te komen zitten? 

Ik heb een mega waardevol cadeau voor iedereen die een comment achterlaat onder dit blog. Iedere comment beloon ik met toegang tot mijn gloednieuwe e-boek “Nooit meer op dieet” In 7 stappen naar in balans en écht lekker in je vel t.w.v. 97 euro. Dit e-book heb ik speciaal voor moeders geschreven die alles al hebben geprobeerd om af te vallen en die nooit meer op dieet willen. Die een gezonde en gelukkige leefstijl willen bereiken. Een leefstijl die bij hen en hun gezin past, en niet andersom. Een leefstijl die gemakkelijk vol te houden is. 

>>> Klik hier om mijn e-book gratis te downloaden

Voor nu: dank je wel voor het lezen en ik kijk uit naar jouw reactie!

Liefs, Marleen

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven