Mijn 10 favoriete ontbijtjes!

Omdat ontbijten mijn favoriete maaltijd van de dag is, deel ik vandaag mijn 10 favoriete ontbijtjes met jullie! Het ideale ontbijt voor mij is een ontbijtje die mij een kickstart en veel energie geeft, heerlijk! Uiteraard start ik mijn dag altijd healthy!

Ik kan eindeloos variëren met mijn ontbijt en eigenlijk maak ik bijna elke dag wel iets anders. Maar toch blijf ik ook Marleen en ik ben “doe maar lekker gewoon” dus je kunt me altijd wakker maken voor een bakje magere kwark met vers fruit en homemade granola. Dit is en blijft toch wel mijn ideale ontbijt als ik snel moet!

Ik zorg er in de ochtend altijd al voor dat ik veel vezels binnen krijg. Ik start mijn dag altijd met een glas lauwwarm water en het sap van een halve citroen uitgeperst. Daarna zet ik een vers kopje koffie en maak ik mijn ontbijtje. Ik vind het altijd erg belangrijk om de dag te starten met een goed ontbijt, als ik dit niet doe weet ik dat ik later op de dag weleens de mist in kan gaan wat betreft mijn voeding.  Ik moet altijd wel een stevig ontbijt hebben, op alleen een sapje kan ik niet leven 😉
In het weekend ontbijt ik altijd lekker uitgebreid met bijvoorbeeld pannenkoeken maar ook weleens met een guilty croissantje en verse jus!

Vind jij het moeilijk om een healthy en gevarieerd ontbijt te maken? Hieronder vind je al mijn Foodilove tips!

Mijn 10 favoriete ontbijtjes!

1. dit pre workout ontbijtje is banaan getopt met allerlei lekkers.
2. deze healthy chocolademousse met vers fruit is overheerlijk.
3. hou je van een hartig ontbijtje? Ga dan voor deze ontbijt eimuffins.
4. zin in een eiwitrijk ontbijtje? Probeer dan eens deze proteïne chaipudding.
5. warme toast is altijd goed. Vooral deze healthy versie met hüttenkäse en aardbeien!
6. pompoen pannenkoekjes, my favorite!
7. bircher muesli, weet jij wat het is en al eens gemaakt?
8. deze power overnight oats zijn perfect voor een kickstart van je dag!
9. fruit met Griekse yoghurt, superfoods en noten zooo yummie!
10. en als laatst kan een lekkere plak easy bananenbrood natuurlijk niet missen!

Heb jij nog meer inspiratie ontbijt tips nodig? Klik dan snel op deze link want Foodilove staat boordevol gezonde ontbijtjes! Of neem eens een kijkje tussen al mijn lekkere en gezonde smoothie recepten!

Ik vind het zo heerlijk om eindeloos te variëren, maar ik ben ook benieuwd wat jullie favoriete ontbijtje is? Laat je een reactie achter? Liefs Marleen.

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven