WINACTIE! Tickets Taste of Amsterdam!

Yes! Donderdag is het zover! Van 2 t/m 6 juni vindt Taste of Amsterdam weer plaats! Daarom heb ik een te gekke winactie voor jullie! Ik mag 2 x 2 entree tickets weggeven, ben jij erbij?!

Taste of Amsterdam

Taste of Amsterdam is een restaurant festival waar jij eindelijk de kans krijgt om de beste chefs en keukens van Amsterdam op één plek te vinden en te proeven. De grootte van de gerechten zijn daarom afgestemd om jou de kans te geven om van meerdere restaurants iets te kunnen proeven tijdens je bezoek op Taste!

Er is natuurlijk niet alleen veel te proeven op Taste of Amsterdam, maar ook heel veel te doen. Van zelf aan de slag gaan in de keuken, tot het volgen van wijnproeverijen, kookdemonstraties van Nederlands bekendste chefs, masterclasses en entertainment! Ook kun je Taste mee naar huis nemen door heerlijke en vooral speciale producten te shoppen bij kleine producenten en lokale ondernemers op onze markt.

Super leuk dus! Zijn jullie al eens op dit culinaire event in Amsterdam geweest? 2 jaar geleden ben ik met een vriendinnetje op de Taste geweest en dit was zooo leuk, lees mijn Taste van 2014 hier terug!

Winactie

Wat moet je doen om te kunnen winnen:
1. Like Foodilove op facebook  en/of op instagram.
2. Maak onder deze post de zin af “met wie zou jij samen naar de Taste willen en waarom?”
3. Morgenavond (1 juni) maak ik de winnaar bekend!

Niet gewonnen maar wil jij toch heen? Een kaartje voor de Taste koop je normaal voor €12,00 (inclusief boekingskosten) maar uiteraard heb ik ook nog een leuke lezersaanbieding voor jullie! Koop je tickets via deze link en ontvang 2 tickets voor maar €18,00.

Je kunt met de toegangskaarten zelf bepalen op welke dag je het evenement bezoekt. Een kaartje is geldig voor 1 van de 4 dagen van 2 tot en met 5 juni 2016 en je mag zelf kiezen welke dag je komt. En weet je wat nu het leuke is? Deelname aan de theaters en de kookschool zit bij de prijs van een toegangskaartje inbegrepen!

Openingstijden Taste 2016:
Donderdag 2 juni: 17:00 – 23:00 uur
Vrijdag 3 juni: 15:00 – 23:00 uur
Zaterdag 4 juni: 12:00 – 23:00 uur
Zondag 5 juni: 12:00 – 22:00 uur

Have fun, zelf ben ik er op donderdagavond dus wie weet zie ik je daar! liefs Marleen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

4 gedachten over “WINACTIE! Tickets Taste of Amsterdam!”

  1. Alleen al omdat Doormeal er staat, zou ik ernaartoe willen gaan 🙂 En ik ben er nog nooit geweest. Lijkt me super vet om met mijn vriendinnetje Soek Yi te gaan, omdat we beiden enorm veel van koken houden.

  2. Ik zou graag samen met de lekkerste lekkerbek oftewel my homeboy, mijn sweetie en beter bekend als mijn vriendje, Dennis die kant op willen, want ons gezamenlijke talent is toch echt wel lekkere dingetjes ontdekken en hierbij gaan we het bijzondere, gekke of bijzonder gekke niet uit de weg. Uiteraard worden hier kekke foto’s van gemaakt voor de thuisblijvers en andere geïnteresseerden 😉

  3. Ik wil met mijn beste vriendin Anna naar the Taste omdat we net beide 18 geworden zijn, maar omdat zij in haar examens dat heeft ze helemaal niks voor haar verjaardag gedaan, en als ik mijn feest geef is ze op examenreis. Dit lijkt me een hele leuke manier om toch samen onze verjaardagen te vieren. (En we zijn ook gek op eten natuurlijk)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven