Mijn 10 favo snelle maaltijden!

Kom je ook vaak thuis na een drukke werkdag en weet je niet wat je moet maken? Speciaal voor jullie zette ik daarom mijn 10 favo snelle maaltijden op een rijtje! Deze maaltijden zijn super gezond, easy en ze staan binnen 30 minuten op tafel.

Ik ben gek op voedzame maaltijden, die laag zijn in calorieën. Nu het weer zomer wordt eet ik weer veel salades als diner, yummie! Na mijn easy diner heb ik dus alle tijd om te trainen, bloggen of lekker te relaxen! Ik laat je graag zien op Foodilove hoe lekker en simpel recepten kunnen zijn. Dus geen excuses meer om niet te koken en lekker genieten van je doordeweekse diner!

Mijn 10 favo snelle maaltijden!

1. wrap pizza met zalm en asperge, mijn favoriet op dit moment!
2. courgette salade met kip en pesto
3. skinny lente stampotje
4. speltbroodje falafel met spinazie en pompoen, als je heel snel wilt!
5. maak een wraps met kip feestje, super gezellig en easy.
6. lente plaattaart, goddelijk!
7. bloemkool gehaktschotel met kerrie
8. homemade burger met pompoenbroodje
9. stampotje van zoete aardappel, rucola en geitenkaas
10. healthy gado gado

Wat eet jij vanavond? Enjoy!

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven