Zorg dat het elke dag Moederdag is

Waarom zou je jezelf alleen op die tweede zondag in mei in de watten laten leggen, als het ook elke dag Moederdag kan zijn? De meeste moeders zijn gewend om te zorgen en om altijd klaar te staan voor anderen. Daarbij vergeten ze zichzelf nogal eens en dat kan anders! Ik geef je graag wat tips waarmee je elke dag Moederdag kan maken.

Moederdag is een speciale dag

Dit jaar vier ik voor de vierde keer Moederdag in mei. Emma en Stijn hebben weer zelf een cadeautje gemaakt op de opvang. Ik ben zo benieuwd en vind het ook op een leuke manier spannend. Tijdens Moederdag voel ik me altijd extra gewaardeerd en geniet ik er enorm van dat ik zo in de watten gelegd wordt. Dat zette me aan het denken, want waarom zouden we dat gevoel beperken tot 1 dag per jaar? Natuurlijk is een complete dag met ontbijt op bed, een leuk uitstapje en cadeautjes een beetje veel van het goede voor elke dag, maar er zijn wel dingen van Moederdag die je jezelf elke dag kunt gunnen.

Elke dag Moederdag: tijd voor jezelf

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik geniet extra van de tijd voor mezelf die ik cadeau krijg op Moederdag. Uitslapen, rustig ontbijten en lekker wat lezen of een serie kijken. Zeker nu ik zwanger ben en af en toe niet zo lekker slaap zijn zulke momenten heel waardevol. Tijd voor jezelf is enorm belangrijk als je lekker in je vel wilt zitten. En als jij lekker in je vel zit, kun je er ook volledig zijn voor je gezin. Neem dit cadeautje van Moederdag dus mee in de rest van het jaar en plan elke dag een momentje voor jezelf!

Elke dag Moederdag: verwen jezelf met lekker eten

Oh als we toch eens elke dag een uitgebreid ontbijt op bed zouden krijgen, dat zou wel mooi zijn. Maar elke dag croissantjes gaat misschien ook vervelen. Wat je wel kunt doen is zorgen dat er iedere dag gezond en lekker eten op tafel staat waar je blij van wordt. Gezond en lekker gaan prima samen, als je maar weet wat de mogelijkheden zijn. Wist je dat je op mijn website heel veel recepten voor gezonde en lekkere ontbijtjes vindt? (En ook voor lunch en diner trouwens!)

Elke dag Moederdag: doe waar je blij van wordt

Doen waar je blij van wordt hangt deels samen met tijd voor jezelf nemen, maar het is meer dan dat. Stel dat je van het ene naar het andere dieet hobbelt, omdat je denkt dat je aan een bepaalde schoonheidsnorm moet voldoen. Daar word je toch diep ongelukkig van? Maak keuzes die bij jou passen en die jou blij maken. Lekker een dag in pyjama rondhangen met je kind(eren)? Waarom niet! Fulltime werken, parttime werken of niet werken: doe wat jij fijn vindt. Door echt te kiezen voor wat jou en je gezin blij maakt, creëer je een positieve energie waar jullie allemaal veel plezier van hebben. Stop dus met proberen en jezelf kwellen en creëer de leefstijl die bij jou past.

Doe je mee? Creëer een leefstijl die je moeiteloos volhoudt.

Ik help je graag op weg om bovenstaande dingen te bereiken. Om goed voor jezelf te zorgen, lekker te eten én te doen waar je blij van wordt. Hoe? Met mijn ‘Nooit meer op dieet’ programma leer ik je om een gezonde leefstijl te creëren, die genoeg ruimte overlaat voor een wijntje, stuk taart of een etentje. Zonder schuldgevoel, zonder focus op gewicht en zonder jezelf uit te hongeren. Met lekker eten, een positieve mindset en een flinke dosis selfcare zit jij in no time écht lekker in je vel!

Wat zeg je ervan? Neem jij het heft in eigen handen en is het vanaf nu elke dag Moederdag voor jou? Schrijf je dan nu in voor mijn ‘Nooit meer op dieet’ programma en start direct! Speciaal voor Moederdag heb ik een superleuke aanbieding voor je!

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven