5 x mijn favo gezonde smoothie recepten

Zoek je nog naar lekkere gezonde smoothie gerechten? Ik help je een handje. In dit blog heb ik voor jou vijf award winnende smoothies verzameld. Grapje natuurlijk, maar erg lekker zijn ze wel! Hier komen mijn favoriete gezonde smoothie recepten.

5 gezonde smoothie recepten van Foodilove

Klik op de afbeelding of titel van de smoothie om naar het recept te gaan!

1:Mango banaan smoothie

De mango maakt deze smoothie super zomers. Maar wist je ook dat je mango in het vriesvak kunt vinden? Voor smoothies is dit ideaal!

Mango banaan smoothie - gezonde smoothie recepten

2: Smoothie met crunchy granola

Bij het woord ‘crunchy’ loopt het water mij eigenlijk al in de mond. En als er dan ook nog eens aardbeien in zitten… Tja, dan ben ik verkocht!

Smoothie met crunchy granola - gezonde smoothie recepten

3: Smoothie met stoofpeertjes en kaneel

Oké, je krijgt hier wel een wintergevoel van maar stoofpeertjes met kaneel… Ik vind dat je het altijd wel kunt eten! Wist je trouwens dat kaneel een ontstekingsremmende werking heeft? Ook helpt kaneel tegen een slechte adem. Zet ‘m dus voor iemand neus als je hier liever niet direct iets van zegt 😉

Smoothie met stoofpeertjes en kaneel - gezonde smoothie recepten

4: Zomerse smoothie bowl

Van deze kleuren word ik echt super vrolijk! Het is met zomers fruit maar hierbij geldt – net als bij de mango smoothie – dat je dit fruit kunt vinden in het vriesschap van je supermarkt. Het fijne van diepvriesfruit is dat het in het seizoen wordt ingevroren en daardoor is het vaak smaakvoller dan de seizoensgroenten en -fruit die intussen het hele jaar door verkrijgbaar zijn.

Zomerse smoothie bowl - gezonde smoothie recepten

5: Blueberry protein smoothie

Last but not least deze heerlijke, eiwitrijke smoothie met blauwe bessen! Door de eiwitten die hier in zitten is het ook de ideale post workout snack.

blueberry-protein-shake - gezonde smoothie recepten

Can’t get enough!

Welke smoothie mag voor jou niet ontbreken tussen deze gezonde smoothie recepten? Of welk ingrediënt stop jij het liefst mee de blender in?

Kan je – net als ik – geen genoeg krijgen van de smoothies? Check dan ook deze recepten!

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven