Review Boho Tiffin

Boho Tiffin for all healthy food lovers! Klinkt dat niet te gek? Plastic bakjes meenemen naar het werk is nu verleden tijd!
Ik was mega enthousiast dat ik een Boho Tiffin thuis gestuurd kreeg om te testen. Vandaag vertel ik je alles over de review Boho Tiffin en geef ik je lunch inspiratie.
Ken jij de Boho Tiffins al? Ik vind ze nu al te gek!

Boho Tiffins zijn eigenlijk lunchboxjes met een eigen bohemian stijl, mooie prints en echte duurzame materialen. Een tiffin is eigenlijk eeuwenoude lunchbox die in geen enkele Indiase keuken ontbreekt.

Steeds meer mensen beseffen dat gezond en gevarieerd eten niet uit een kant en klaar lunch of een stapel boterhammen bestaat. Healthy food is op dit moment populairder dan ooit. Er gaat niets boven een heerlijke salade als lunch en als tussendoortje een homemade snack of een handje ongezouten noten. Met de Boho Tiffin mag jouw healthy way of life gezien worden. Mix it up dus en stel je eigen bohemian lunchbox samen, ik wordt helemaal vrolijk van de designs van de lunchboxjes!

In Nederland zijn we opgegroeid met de oer-Hollandse broodtrommel en plastic bakjes. Weet je nog dat je vroeger op de basisschool eentje wilde met je favoriete filmfiguur erop 😉 Ze zijn erg handig de plastic bakjes maar het ziet er natuurlijk niet uit. En ze zijn zeker niet geschikt voor je healthy food, passend bij jouw healthy lifestyle. Daarom vond Boho Tiffin het de hoogste tijd om daar verandering in te brengen! Zo ontstond Boho Tiffin “Fashion for food”

Je stelt je eigen Boho Tiffin online in 3 stappen samen: stap 1 kies je Boho Tiffin, stap 2 kies je hanger en stap 3 kies je bag. En klaar is hij voor gebruik!

Ik vind het erg leuk om ook even wat lunch inspiratie met jullie te delen, ik vulde gister mijn Boho Tiffin met: een wrap met homemade tonijnsalade, snoepgroente en een heerlijk bakje kwark met blauwe bessen, appel en smart bites. Ik vind het zo leuk en fijn om bakjes te vullen en helemaal goed voorbereid op pad gaan. Helemaal mijn ding!

Vorige week ging ik shoppen met mijn mams en ook nam ik de Boho Tiffin mee, ik vulde hem met speltbrood met humus en rauwkost, rood fruit en een plak homemade bananenbrood. Zoooo lekker en super handig!

Kun jij ook niet wachten om je eigen Boho Tiffin te vullen? Bestel hem dan snel of neem een kijkje op hun site om hem samen te stellen! De prijs van een Boho Tiffin is 39, 95 en dit is inclusief de bag en de hanger.

Enjoy!

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven